mei 232010
 

De lavas voor de tosti's.

De lavas voor de tosti's.


Werkeloosheid bestaat niet: want er is altijd en overal werk. Leuk werk, nuttig werk, mooi werk. Banen zijn kleine, arbitraire uitsneden uit dat eindeloze landschap, geleid door toevallige financiële kaders. Als ik wil, pas ik mij in die kaders (ik heb de mazzel dat blijkbaar te kunnen). Maar vandaag werd ik weer vreselijk gelukkig van lekker buiten spelen: een stuk of 53 cappuccino’s gemaakt tijdens Singeldingen.
Hoeveel mensen worden hoeveel gelukkiger als we de kaders wat losser zouden maken? En wat zou het betekenen voor onze economie?

PS. Singeldingen is een feestje-in-het-park, negen zomerweken lang. Het biedt de mensen in mijn buurt een plek om te verpozen, en dat hebben we hier verder niet echt. Stiekem is Singeldingen zo een boost voor de lokale economie, en een aanjager van werkgelegenheid.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>