Curriculum Vitae

 

Curriculum Vitae

 Posted by at 13:52

  3 Responses to “Curriculum Vitae”

 1. Hoi Carolien, indrukwekkend CV heb je. En wat een tot de verbeelding sprekend experiment ben je aangegaan. Groetjes van Mikis

 2. Hoi Carolien,

  Ik zou wel graag met je willen praten over een masterclass die je voor Hogeschool Rotterdam zou kunnen aanbieden.

  Groeten, Inge

 3. Hallo Carolien,

  Ik las het artikel in de VKBanen over jouw jaar zonder geld. Ik vind het heel inspirerend om te lezen en wat in het bijzonder mijn aandacht trok was de laatste alinea. Daarin zeg je:”als je doet wat je echt leuk vindt en meestal is dat waar je echt goed in bent, ontdek je wat je waard bent. En dat is verrassend veel”.
  Ik zou het leuk vinden om je te interviewen als jij dat ook leuk vindt. Op het moment ben ik bezig met een boek te schrijven voor de interim professional. Deze mensen werken ook projectgebonden, maar vaak niet vanuit wat ze écht leuk vinden, maar meer omdat er nou eenmaal geld op de plank moet. Het boek heeft als belangrijk thema personal branding voor de interim professional. Deze doelgroep is veelal vergeten waar ze echt goed in zijn, waar ze energie van krijgen en hebben jaren lang de ene opdracht na de andere opdracht gedaan zonder tijd voor zichzelf te nemen om eens na te denken wat ze zelf eigenlijk willen.
  Op dit moment is het voor hen extra noodzakelijk om zichzelf zichtbaar te maken en te positioneren in de markt. Maar wel op een manier die bij hen past. Tenminste dat is mijn visie.
  Toen ik over jou las, bedacht ik mij dat het voor hen (en voor mij trouwens ook) erg inspirerend kan zijn om te lezen hoe jij projecten bent gaan doen die je leuk vindt om te doen en daardoor o.a. je netwerk laat groeien. Ik kan me ook voorstellen dat je beter zicht krijgt op je talenten door dit jaar?
  Mijn vraag aan jou is dus of ik je mag interviewen. Het zal gaan om een kort interview en komt in een kader in het boek te staan onder het hoofdstuk dat gaat over talenten, waarden en drijfveren.

  Ik hoor het graag of je ervoor in bent!

  Meer over mij?
  http://www.lifeisapitch.nl
  http://www.anoektraint.nl

  Hartelijke groet,

  Anoek Gerlings

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>