jan 222011
 

img_6659
Mijn “15 minutes of fame” komen nu wel heel dichtbij… NCRV’s Cappuccino kondigt aan:
“De weekboodschappen, een paar nieuwe sportschoenen, even langs de kapper, de tank volgooien, de stapel rekeningen via internetbankieren betalen en uit eten met vrienden. Een doorsnee weekend waarin je eigenlijk nog niets geks doet, maar ongemerkt geef je iedere dag flink wat geld uit. Carolien Hoogland besloot om het helemaal anders te doen. Ze plakte haar portemonnee dicht met een groot stuk tape en nam zich voor om een jaar lang zonder geld te leven. Zonder geld aan te nemen en zonder het uit te geven. Hoe was haar jaar zonder geld?”
En de uitzending… (11h10)

  One Response to “Op de radio!”

 1. Hoi Carolien,

  Het toeval wilde dat ik gisteren in de auto het interview toevallig hoorde. Nu lees ik via de rss dit bericht.

  Leuk dat er zoveel interesse is vanuit de maatschappij voor je experiment. Hoe gaat het met je initiatief bij de hub? Ik zat laatst te denken dat ik je eens in contact moest brengen met iemand uit mijn netwerk. Maar ik kom er nu niet meer op wie dat nou was. Schiet me wel weer te binnen.

  Keep up the good work.

  Groet,
  Siemen

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>