aug 282010
 

img_4755

Landzicht is een idylle… Zoekt U “duurzaam” meets “Home & Garden” meets “liefdevol” meets “gastvrij” meets “vrijdenkend”… Ik overdrijf echt niet! Op hun nazomermarkt heb ik samen met twee vriendinnen van de boerin en afgelost door hun dochters van tien tot vier koffie, thee en hemelse zoetigheden staan verkopen; we hebben ons geen moment hoeven vervelen. Onder deze boom. Daarna nog een rondje over het land, bloemen plukken voor ‘savonds, voor een jarige vriendin… Misschien omdat ik als kleuter mijn schommel en mijn glijbaan in een bongerd had staan maar m’n hart gaat dan langzamer kloppen en ik denk: een tuin met een fruitboom; beter wordt het niet.

http://www.groentenabonnement.nl/

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>