jul 292010
 

Max en ik zijn in Berlijn. Zijn Papa nodigde ons uit om (samen met een bevriend gezin) mee op vakantie te gaan. En toen bleek dat de Oostzee een bestemming kon zijn riep ik gelijk: “als we dat doen plak ik er een week Berlijn aan vast!” Ik heb hier gewoond, tien jaar geleden. Beschik nog steeds over een functionerend sociaal netwerk.

Na twee nachten in het Adlon (Max’ Papa houdt ervan de contrasten met mijn experiment vet aan te zetten) zijn we nu op onszelf. Passen op het huis van een bevriende collega. Zometeen gaan we naar de biologische winkel hier om de hoek. Poe-aah spannend; nog nooit zo onvoorbereid op een ruil aangestuurd.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>